Disse løbe- og cykelbriller skal nok leve op til en optimal beskyttelse mod solens varme og skarpe stråler, hvor synets klarhed og funktionalitet er i fokus. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske brillelinser, der vha. org…
Læs mere
Vejl.: 649,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse løbe- og cykelbriller skal nok leve op til en optimal beskyttelse mod solens varme og skarpe stråler, hvor synets klarhed og funktionalitet er i fokus. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske brillelinser, der vha. organiske molekyler i brilleglasset kan skifte i nuancer efter solens bølgelængder. Derned kommer man til at se alle naturens konturer og kontraster, lige meget solens skarphed. Linserne er derudover lavet af et robust og holdbart materialer, der kan holde til flere tæsk og slag i træningen. Dette ses desuden også på stellets materiale, der nok skal sørge for, at man kan have solbrillerne i længere tid.

Anvendelse
Cabana DCRHOM løbe- og cykelbriller fra Demon gør sig som et ideelt brillepar, hvor solens stråler bliver sat for udfordring. Cykelbrillerne kan benyttes til både løb og cykling, hvor der kræves et optimalt og funktionelt syn for den bedste præstation. Løbebrillerne kan desuden opbevares komfortabelt med en medfølgende pose i mikrofiber.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Sort 
  • Linser: Fotokromiske DCHROM linser
  • Justerbare næsepuder
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde ramme: 150 mm
  • Højde: 47 mm
  • Længde tempel: 124 mm

Kvalitetsniveau
Demon er et mærke for den passionerede sportsfan, der har brug for kvalitetsstemte produkter til sin udøvelse af sporten. Produkterne emmer af komfort og funktionalitet, der er defineret af brug af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kundes behov og mangler i hverdagen er i centrum. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tørrer brilleglasset over med en klud i mikrofiber, hvor man gør brug af brillerens. Dermed bliver synes ved med at være klart.

EAN: 8755810311496

Ingen anmeldelser af dette produkt.