Demon fanger æjets behov og klarhed med disse løbe- og cykelbriller, der med fotokromiske linser gør arbejdet for en bedre oplevelse under solens varme stråler. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske linser, der igennem org…
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Demon fanger æjets behov og klarhed med disse løbe- og cykelbriller, der med fotokromiske linser gør arbejdet for en bedre oplevelse under solens varme stråler. Cykelbrillerne er lavet med fotokromiske linser, der igennem organiske molekyler i brilleglasset ændrer sig i lyset nuancer, alt efter solens bølgelængder. Dette vil skabe en større klarhed til øjnene, hvor konturer og kontraster altid vil kunne ses. Løbebrillerne er derudover også lavet med robuste og holdbare linser, der kommer til at stå ved de tæsk og slag der måtte komme undervejs. Dette kan desuden også siges om materialet i stellet, der er yderst stærkt og kompakt, så man kan have solbrillerne i lang tid.

Anvendelse
Demon 832 DCHROM har et fantastisk syn på løbe- og cykelturen, da den lader øjnene have de bedste forudsætninger. Cykelbrillerne kan benyttes til brug under løbe- og cykelturen, hvor de vil komme med den bedste præmis for en videre træning.

Specifikationer

  • Materiale: TR90 Ultralight
  • Farve: Gul
  • Linser: Fotokromiske DCRHOM linser
  • Vægt: 32 gram
  • Medfølgende pose i mikrofiber
  • Bredde på ramme: 142 mm
  • Højde: 40 mm
  • Tempellængde: 118 mm

Kvalitetsniveau
Demon har et plads i hjertet hos fans af sport, hvor udstyret kræver en stor del af komfort og funktionalitet. Her kan solide materialer og nytænkende teknologier gå ind og skabe arbejdet for den enkelte bruger således, at der kan holdes trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor talrige kunder er blevet stillet tilfredse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Demon.

Vedligeholdelse
Man bør blot benytte sig af brillerens til, at tørre fedt og snavs af brilleglasset. Dermed kan solbrillerne blive ved med at være optimale.

EAN: 8755130311428

Ingen anmeldelser af dette produkt.