Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med Ultegra SM-RT800 får du en rigtig god bremserotor fra Shimano med en diameter på 160mm. Rotoren er fremstillet vha Ice Technologi. Dvs. at den er lavet i tre lag. De to yderste er af rustrfrit stål, og d…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Ultegra SM-RT800 får du en rigtig god bremserotor fra Shimano med en diameter på 160mm. Rotoren er fremstillet vha Ice Technologi. Dvs. at den er lavet i tre lag. De to yderste er af rustrfrit stål, og det inderste af aluminium. Resultatet er en reducering af varmen på rotoren med op til 50% og en følgende 20% forbedring af dine bremser effekt. Som en bonus falder slitageniveauet også med 20%. mindre slidtage på bremseklodserne, og hjulnavet udsættes for mindre varme.

Anvendelse
Shimano har udviklet denne bremserotor til brug på landevejscykler forsynet med skivebremser. Rotoren egner sig både til sport og konkurrence. For at kunne bruge Ultegra-bremserotoren skal dit hjulnav være forberedt til Shimanos center-lock-system. Dvs at det har stråler der passer indvendigt i bremserotorens midte, hvor de bliver låst fast med en låsering.

Specifikationer

  • Shimano Ultegra SM-RT800 rotor
  • Vægt ca. 128 gram
  • 160 mm i diameter
  • Ice-Technologi
  • Til center lock montering
  • Låsering er i aluminium
  • Rotor materiale: Rustfri stål, aluminium, rustfri stål
  • Rotor finish: Poleret
  • Kompatibel med metal og Resin bremseklodser

Montering
Rotoren sættes ned over strålerne på navet, og låses fast med den medfølgende låsering. For tilspænding, kræver låseringen et stykke special værktøj med 12 stråler. For yderligere information, se venligst pdf filen med monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Denne rotor kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det anbefales at rengøre og sørge for at holde rotoren fri for olie og fedt, da dette reducerer bremseeffekten.

Ingen anmeldelser af dette produkt.