Dette er en super smart taske, der er designet til Puky's løbecykler. Den gør det muligt, at dit barn eventuelt selv kan medbringe madpakken, yndlingslegetøjet eller kan få turens fund med hjem i god behold. Denne taske er i …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette er en super smart taske, der er designet til Puky's løbecykler. Den gør det muligt, at dit barn eventuelt selv kan medbringe madpakken, yndlingslegetøjet eller kan få turens fund med hjem i god behold. Denne taske er i en flot pink farve, med et stilfuldt blomstertryk på siden. 

Anvendelse
Monteringen sker med velcroremme, som skal sættes fast forskellige steder på stellet. Der medfølger en bæresele, så du nemt og komfortabelt kan bære cyklen på skulderen, hvis dit barn står af cyklen og gerne vil gå i stedet.

Specifikationer

  • Farve: Pink
  • Taske til løbecykler
  • Integreret bæresele
  • Refleksdetaljer
  • Mål: 19 x 10 x 18 cm

Sikkerhed og kvalitet
Puky's taske til løbecykler er fremstillet i et slidstærkt og vandafvisende materiale. Yderligere er tasken designet med reflekterende detaljer.

Vedligeholdelse
Denne taske kræver ingen vedligeholdelse, men bliver tasken beskidt, kan den med fordel tørres over med en våd klud og mild sæbe.

EAN: 4015731097041

Ingen anmeldelser af dette produkt.