Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en smart Taurus baglygte fra Abus til permanent montering på din cykel. Lygten lyser med 5 lumen og fungerer samtidig som refleks. Lygtens har to dioder der drives af to AA-batterier, med en batterileve…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 49,00
Ikke på lager
Forventet: 31/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en smart Taurus baglygte fra Abus til permanent montering på din cykel. Lygten lyser med 5 lumen og fungerer samtidig som refleks. Lygtens har to dioder der drives af to AA-batterier, med en batterilevetid på ca. 50 timer.

Anvendelse
Taurus fra Abus giver gode muligheder for en stærk og synlig belysning i trafikken således, at man kan være tryg ved færdsel. Baglygten kan anvendes på de fleste bagagebærere, hvor der er en hulafstand på 50 mm.

Specifikation:

  • 2 Diode
  • Lysstyrke: 5 lumen
  • Fastlys
  • Monteres i bagagebæreren
  • 50 mm afstand
  • Batteritid (brugstid): 50 timer
  • Batterier: 2 stk. AA 1,5V (inkl.)

Montering
Taurus-baglygten fra Abus er nem at montere permanent på din cykels bagagebærer. Der skal være blot være 50mm afstand mellem monteringshulerne i bagagebæreren.

Kvalitetsniveau
Denne baglygte lever fuldt ud op til den vanlige høje standard, du kender fra andre Abus-produkter. Lygten er naturligvis godkendt og lever op til alle lovkrav og regler på området.

Vedligeholdelse
Lygten kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for, at den er korrekt monteret og at skruerne er strammet. Samt at der er strøm på batterierne. Hvis den bliver snavset, kan den rengøres med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.