Varenummer: 022790

Atera Strada Trail - Cykelholder - 2 cykler


.
5.995 DKK / STK
4.796 DKK ekskl. moms
 •  
 • Atera Strada Trail er en stabil cykelholder til bil og er til montering på bag på bilens anhængertræk. 

  Strada Trail er udviklet med et nyt Plug'n'Drive monteringssystem, som gør det nemt at fastgøre cykelanhængeren bagpå din bil, imens cyklerne transporteres stabilt og sikkert. Dette monteringssystem justeres automatisk omkring din bils trækkrog, og sikrer hermed en hurtig og nem montering hver gang. Det vil sige, at du blot skal montere cykelholderen på trækkrogen, trykke håndtaget ned og låse med nøglen. En manuel finjustering er også gjort muligt, hvis du føler et yderligere behov for sikkerhed.

  Cyklerne fastspændes med stropper ved både stel og hjul. Dette system er udviklet særligt til at passe godt på carbonstel, så de ikke spændes for hårdt, da stropperne helt automatisk vil takke over, når de er spændt perfekt. Stropperne til fastgørelse af hjulene er ekstra lange, så det gør det muligt at transportere cykler med store og brede dæk.

  Med en fodbetjent vippefunktion får du nemmere ved at komme i bagagerummet - uden at skulle afmontere både cykler og cykelholder først. Desuden er Atera Strada Trail cykelholder også godkendt til kørsel i Tyskland og tilmed speciel testet og godkendt til transport af el-cykler.

  Atera Strada Trail er produceret i materialer af høj kvalitet og sidder derfor også sikkert og solidt fast på bilens anhænger træk. Med op til 2 cykler monteret får du ikke en usikker fornemmelse. Tilmed er Strada Trail tilpasset til at kunne transportere både børnecykler og store 29" el-cykler eller MTB med brede hjul.

  Fakta

  • Plug'n'Drive monteringssystem
  • Vippefunktion
  • Nøgle medfølger
  • Specialudviklet fastspændingssystem med stropper, som ikke kan strammes for hårdt omkring carbonrammer
  • Afstand mellem cykler: 230 mm
 • Brand Atera
  Produkt Cykelholder
  Model Strada Trail
  Farve Sort, Grå
  Lås medfølger Ja
  Materiale Stål, Aluminium
  Højde 67.5 cm
  Længde 110 cm
  Bredde 22.5 cm
  Maksimum belastning 60 kg
  Antal cykler 2
  Tilt-funktion Ja
  Egnet til MTB Ja
  Egnet til elcykel Ja
  Låsemekanisme Nøgle
  Strømstik 13 pol
  Montering Anhængertræk
  Vægt 17,7 kg
  EAN 4016223227908