Her får du et praktisk cykelophæng til montering i loftet. Du kan dermed spare en masse plads i din garage eller i dit cykelskur. Ophænget er designet til at bære cykler på op til 20 kg og har et snoretræk, der gør det nemt a…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 95,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du et praktisk cykelophæng til montering i loftet. Du kan dermed spare en masse plads i din garage eller i dit cykelskur. Ophænget er designet til at bære cykler på op til 20 kg og har et snoretræk, der gør det nemt at hejse cyklen op og ned.

Anvendelse
Cykelophænget anvendes til opbevaring eller til reparation af cykler. Ved hjælp af snoretrækket får du let din cykel hejst op og ned, så den hænger i præcis den højde du har behov for. Ophænget har et mekanisk låsesystem, der gør det muligt at låse cyklen i den respektive højde, mens du f.eks. arbejder på den. For at udløse sikringen af ophænget trækker du blot i snoren, hvorved låsemekanismen udløses, og cyklen kan sænkes.

Specifikationer

  • Materiale: Stål med plastic pulley hjul
  • Gummibelagte kroge som sikrer mod ridser
  • 2 kroge, 2 loftbeslag med hjul, snor og væg snorevinder er inklusiv
  • Maksimal kapacitet er på 20 kg
  • Egen vægt ca. 1,75kg.
  • Længde snor: Cirka 13 meter

Kvalitetsniveau
Dette OnGear cykelophæng befinder sig i mellemprislejet, som vi vil anbefale til gør-det-selv cyklisterne. Ophænget er lavet i solidt stål og er forsynet med beskyttende gummi på krogene, så du undgår ridser på cyklen.

 

EAN: 5712934009787

Ingen anmeldelser af dette produkt.