3 anmeldelser
Klickfix shopper taske model Shopper Comfort med regnslag. Tasken er med en stål ramme rundt ved toppen hvor selve adapteren til fastgørelse på cyklens styr er monteret. Bemærk at adapter skal k&…
Læs mere
Vejl.: 549,00
DKK 479,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Klickfix shopper taske model Shopper Comfort med regnslag. Tasken er med en stål ramme rundt ved toppen hvor selve adapteren til fastgørelse på cyklens styr er monteret. Bemærk at adapter skal købes separat. Tasken er med en praktisk bærehank så du kan tage den med ind for at handle. Tasken er med afstivet bund og en indvendig lomme hvor regnslager er pakket væk og lige til at folde ud og klikke på tasken så den er beskyttet mod regn. Foran på tasken er der en udvendig lomme som lukkes med lynlås. Tasken kan foldes sammen og fylder kun ganske lidt ca. 5 cm i højden.

Anvendelse
Denne shopper taske fra KLICKfix er et topprodukt til cyklisten der vil have en taske der sidder perfekt fast til cyklen og som kan tages af og på ved blot et tryk på styr adapteren. Dermed bliver både indkøb og regelmæssig transport af sine ting og sager nemt.

Specifikationer

  • 24 liter volume
  • Længde fremadrettet 29 cm
  • Bredde 35 cm
  • Højde 25 cm
  • Vægt: 1000 gram
  • Farve: Sort med refleks foran

Montering
Tasken er med påmonteret beslag til indgreb i styr adapteren og du kan hurtigt af og påmontere tasken blot ved et tryk på styr adapteren. Styr adapteren skal købes separat.

Kvalitetsniveau
KLICKfix giver optimerende oplevelser med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret direkte til brugeren. Produkterne skiller sig ud fra andre ved, at have designs efter brugerens behov og mangler således, at man ikke kommer til at mangle noget. Dette sker med solide materialer og optimerende teknologier, så kunden kan være tryg ved køb af produkter fra KLICKfix.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af dette kan ske ved, at man blot tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4030572101191

24-05-2018
Dejlig rummelig kurv, når jeg skal på indkøb. Kan tage kurven med i butikken. Smart.
06-09-2015
Den lever fuldt ud op til mine forventninger, dog vil jeg sige det regnslag der er over blafrer meget i vinden.
29-08-2015
Rigtig god. Nem at sætte i adapter. Den er jeg glad for især fordi der er cover, så varerne ligger godt og tørt i taske/kurv.