1 anmeldelser
Smart lille Klickfix Lamello mini cykelkurv med en volumen på 12 liter. Cykelkurven kan dermed bruges til de mindre indkøbsture, hvor det sorte kunststof har en høj styrke og derved også kan bruges t…
Læs mere
Vejl.: 389,00
DKK 259,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart lille Klickfix Lamello mini cykelkurv med en volumen på 12 liter. Cykelkurven kan dermed bruges til de mindre indkøbsture, hvor det sorte kunststof har en høj styrke og derved også kan bruges til flere og mere krævende formål.

Anvendelse
Klickfix Lamello cykelkurven skal sidde på cyklens front, hvor den, takket være den påmonterede adapterplade, nemt kan af- og påmonteres, så du kan tage den med ind i forretningerne og bruge den som indkøbskurv.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Indhold: 12 liter
  • Størrelse: 32 x 24 x 22
  • Maks belastning: 7 kg
  • Bærehank
  • Obs. Styradapteren skal købes separat

Montering
En eventuel montering kan ske ud fra den forudsætning, at man har tilkøbt en styradapter fra KLICKfix, så en af- og påmontering nemt kan ske.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven har et flot design, og dertil er den yderst funktionel. Den er fremstillet i flot kunststof, der har en høj styrke og samtidig er rustfrit. Selvom der er tale om en cykelkurv, der skal sidde på din cykels styr, kan denne nemt tages af og gå med, da den har et behageligt håndtag. Endeligt kan den tåle belastninger på op til 7 kg.

Vedligeholdelse
Denne Klickfix Lamello mini cykelkurv kræver ingen vedligeholdelse og kan samtidig tåle regnvejr, idet kunststoffet er rustfrit.

EAN: 4018861012724

17-06-2019
Lille men god til mindre ting el. En taske Glad for den passer fint til min cykel Godt køb god hurtig levering