Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Super lækker flet kurv fra Basil til montering på fronbagagebæret. Basil kurven har nogle fede detaljer med nogle lækre håndtag, samt logo i vaskbart materiale. Cykelkurven til front har en rigti…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 399,00 Før 349,00
DKK 253,88
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Super lækker flet kurv fra Basil til montering på fronbagagebæret. Basil kurven har nogle fede detaljer med nogle lækre håndtag, samt logo i vaskbart materiale. Cykelkurven til front har en rigtig god rummelighed og med sine høje sider, er den perfekt til transport af store indkøbsposer, tasker eller diverse til den hyggelige picnictur i skoven.

Anvendelse
Denne cykelkurv fra Basil præsenterer sublime muligheder for et godt virkemiddel til opbevaring og transport af sine ting og sager. Cykelkurven kan benyttes på de fleste typer af cykler, hvor den vil komme til at indgå i et stilrent udseende.

Specifikationer

  • Dimensioner: 40x16x33 (LxBxH)
  • Farve: Natur/Brun
  • Materiale: Rattan flet
  • Ekskl. monteringssæt

Montering
Vi anbefaler, at du spænder denne kurv fast med stropper, strips eller lignende. Du kan med fordel anvende stropper, således, at kurven kan tages med ind i hjemmet, på skovturen eller supermarkedet.

Kvalitetsniveau
Basil er kendt for produkter af høj kvalitet med cyklisten i fokus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at kurven tages med indendørs, hvis den har været udsat for regn, slud eller sne, for at bevare kurvens flotte farve.

EAN: 8715019130755

Ingen anmeldelser af dette produkt.