Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Trespass Thorburn er en vandrestøvle, som udover at være utrolig bekvemmelig også yder en imponerende beskyttelse. Dine fødder holdes tørre, fri for mudder, fri for gener og gnidning samtidig …
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Trespass Thorburn er en vandrestøvle, som udover at være utrolig bekvemmelig også yder en imponerende beskyttelse. Dine fødder holdes tørre, fri for mudder, fri for gener og gnidning samtidig med, at fødderne kan ånde. Thorburn vandrestøvlen er udviklet med en vandtæt og åndbar membran hvor en falset tunge, samt den beskyttende og slidstærke all-round mudderbeskyttelse giver dine fødder de bedste betingelser for en perfekte og vellykket vandretur. Ydersålen er fremstillet af formet EVA skum og gummi, som giver støvlen sit gode greb. Ydermere er overfladen af læder, PU og mesh, hvor indersålen er lavet af EVA skum. Tæerne, anklen og svangen får den ideelle støtte, som forhindrer smerter, så vandreturen ikke afbrydes.

Anvendelse
Thorburn vandrestøvlen fra Trespass er en herrestøvle, som skaber utrolig høj komfort på din vandretur samt støtte, stabilitet og beskyttelse mod udefrakommende elementer, som ikke kan trænge ind i vandrestøvlen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Overflade: Læder, PU og mesh - Ydersål: Formet EVA og gummi - Indersål: EVA skum. Mesh foring
  • Vandtæt
  • Åndbar
  • Falset tunge og mudderbeskyttelse
  • Polstring ved anklerne

Kvalitetsniveau
Med et par vandrestøvler fra Trespass går du aldrig galt i byen. Thorburn støvlen er perfekt til et mudretm vådt og ustabilt terræn, hvor et godt og skridsikkert fodfæste er at foretrække. Støvlen er polstret ved anklerne, hvilket øger komforten væsentligt samt eliminerer gener forårsaget af friktion.

Vejledende størrelsesguide

Skostørrelse EU    
UK
USA
40 6 7
41 7 8
42 8 9
43 9 10
44 10 11
45 11 12
46 12 13
Ingen anmeldelser af dette produkt.