Trøjer

Endura Hummvee - Flannel Shirt - Skjorte - Grøn Endura Hummvee - Flannel Shirt - Skjorte - Grøn
Spar 37%
636,65 DKK 400,00 DKK inkl. moms
Trespass Rundel - Fleecetrøje AT300 - Grå Trespass Rundel - Fleecetrøje AT300 - Grå
Spar 30%
299 DKK 209,00 DKK inkl. moms
Trespass Baddenotch - Skjorte - Grå Trespass Baddenotch - Skjorte - Grå
Spar 40%
499 DKK 299,00 DKK inkl. moms
DLX Rebecca - Dame Aktiv Trøje - Cherise DLX Rebecca - Dame Aktiv Trøje - Cherise
Spar 60%
499 DKK 200,00 DKK inkl. moms
Trespass Abbeydorney - Skjorte - Hvede Trespass Abbeydorney - Skjorte - Hvede
Spar 20%
299,50 DKK 240,00 DKK inkl. moms
Trespass Grace - Sports Hoodie - Dame - Bordeaux Trespass Grace - Sports Hoodie - Dame - Bordeaux
Spar 50%
561,25 DKK 281,00 DKK inkl. moms
Trespass Buck - Fleecetrøje AT300 - Grå Trespass Buck - Fleecetrøje AT300 - Grå
Spar 30%
379 DKK 265,00 DKK inkl. moms

Outdoor trøjer

En trøje er uundværlig, hvis du er en af dem, der elsker udendørslivet. Trøjer er det mellemlag, som du kan tage af og på afhængig af, hvordan vejret arder sig i løbet af dagen. En trøje er specielt rigtig dejlig at have med i tasken, der hvor en jakke alligevel vil blive for meget. Eller de tidlige morgener og sene aftener, hvor det bliver for køligt til bare at have t-shirt på.
En trøje skal være behagelig at have på, og skal egne sig til at være aktiv.

Hos Cykelpartner har vi outdoor trøjer til både mænd og kvinder, drenge og piger.

Outdoor skjorter til hele familien

Hos Cykelpartner kan du finde outdoor skjorter i god kvalitet til skarpe priser. Vi har skjorter til både mænd og kvinder i forskellige farver, modeller og materialer.

Specielt er de grønne nuancer rigtig populære til din outdoor påklædning, den er både flot og praktisk til et aktivt ude liv. Derudover er ternede skjorter altid et godt valg, hvis du gerne vil have en skjorte med mere farve på. De ternede skjorter, bliver også kaldt for skovmandskjorter.  

Vil du gerne have en skjorte, som både er praktisk og pæn, har vi sikkert lige den du står og mangler. Skjorterne vi forhandler hos Cykelpartner, bliver designet af producenter, som har stor erfaring indenfor outdoor beklædning, og de ved, hvad der forventes og kræves af det tøj, vi skal bruge til eksempelvis vandreturen, på jagt eller til telt- og campingferien.

Når du skal finde den outdoor skjorte, som passer bedst muligt til dine behov, er det altid en god ide, at kigge efter hvilket materiale du gerne vil have, og hvad skjorten skal bruges til.

Der er skjorter i kraftigere materiale, som sørger for at være ekstra modstandsdygtige overfor slid, altså har en fantastisk holdbarhed, og samtidig kan egne sig rigtig godt i forår og efterårs månederne, eller måske til de sene sommeraftener, hvor det kan blive køligt og dermed være lækkert med lidt varmere bluse på.

Andre outdoor skjorter er i et mere let og luftigt materiale, som kan gøre at din skjorte vil tørre hurtigt, hvis den bliver våd, enten af regn eller sved når du har været meget aktiv.

En outdoor skjorte behøver ikke kun at være til det aktive ude liv. Skjorten kan sagtens være pæn og samtidig meget behagelig, der gør at du kan bruge den til de fleste lejligheder, hvor du skal have pænt og alligevel afslappet tøj på.