Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Du kan ikke være forkert på den med denne flotte vandresko, hvor det stilrene design kombineret med de solide specifikationer, kan give gode forudsætninger for en sikker færden ude i naturen. Vandrest&…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Du kan ikke være forkert på den med denne flotte vandresko, hvor det stilrene design kombineret med de solide specifikationer, kan give gode forudsætninger for en sikker færden ude i naturen. Vandrestøvlerne er lavet med et robust og slidstærk materiale på ydersiden, hvor de kan yde beskyttelse til en problemfri vandring. Her tilbyder skoene både en vandtæt og åndbar oplevelse på stierne hvorledes, at vejret bare kan komme an. Komforten er også stor i denne vandrestøvle, hvor en øget beskyttelse i hæl og tå kan give en sikkerhed mod uforudsete hændelser, mens anklen bliver støttet med en blød pude i henholdsvis krave og tunge. Designet giver desuden en fremragende støtte til svangen med et stabiliserende stålskaft.

Anvendelse
Finley vandrestøvle fra Trespass gør sig god og ideel til en problemfri vandring ude i skovene og stierne, hvor vejret ikke kommer til at blive nogen hindring for den ambitiøse campist. Vandreskoene kan benyttes i både hverdag og ude i naturen, hvor specifikationerne vil komme til at give den samme store kvalitet.

Specifikationer

  • Vandtæt og åndbar membran
  • Low Cut
  • Ankelstøttende blød krave og tunge
  • Beskyttende og holdbar tå- og hæl
  • Stabiliserende og støttende stålskaft til svangen
  • Materiale: PU/ Tekstil
  • Foring: Tekstil
  • Ydersål: TPR gummi

Kvalitetsniveau
Trespass er et ambitiøst mærke, der kan levere kvalitetsstemte produkter i kampen mod naturens strenge krav til kroppen og tilværelsen. Mærket giver komfort og funktionalitet i alle produkter, hvor solide materialer og innovative teknologier kan hamle op med ambitiøst niveau hos den erfarne campist. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor alle niveauer kan være med. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Disse vandrestøvler kan bare blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.