Disse smarte vandresko fra Trespass viser seriøse tendenser, der kan vise sig virksomme ude i naturens hårde og trælse strabadser. Vandreskoene er lavet med robust og slidstærkt materiale, der kan hol…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Disse smarte vandresko fra Trespass viser seriøse tendenser, der kan vise sig virksomme ude i naturens hårde og trælse strabadser. Vandreskoene er lavet med robust og slidstærkt materiale, der kan holde til alt, hvad der måtte komme ude i naturen. Her bliver foden effektivt beskyttet mod vand, skidt og skarpe ting således, at vandreturen kan foregå helt uden problemer. Komforten er stor i denne vandresko, hvor den lette vægt sørger for, at skoen ikke kommer til at genere under længere ture, mens et Easy-Flow snøresystem gør det nemt at skulle binde vandreskoene. Vandreskoene giver støtte til svang med en stabiliserende og støttende stålskaft. Selve foden bliver desuden vist en komfortabel tendens med en blød og kurvet fodseng.

Anvendelse
Fell vandresko fra Trespass har specifikationerne i orden således, at man nemt kommer igennem vandreturen uden problemer. Vandreskoene er lavet således, at man kan benytte dem i enhver situation, hvor der kræves lidt mere af campisten. Her kan det trakterede design giver anledning til, at man kommer effektivt igennem naturens uforudsete strabadser.

Specifikationer

  • Letvægt
  • Livsstils vandresko
  • Easy-flow snøresystem
  • Stabiliserende svang
  • Støttende stålskaft
  • Blød og kurvet fodsål
  • Ydersål: Gummi
  • Foring: Tekstil
  • Materiale: Ruskind/Mesh

Kvalitetsniveau
Trespass er en af de mærker, man ser som en af de mest prominente mærker på markedet. Her har de igennem mange år fordret en nødvendig beskyttelse mod naturens strabadser og krav til krop og fødder. Her er komfort og funktionalitet prioriteret meget højt, hvilket kommer af brug af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor der både er plads til nybegyndere og seriøse campister. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man blot tørrer vandreskoene over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Vejledende størrelsesguide

EU størrelse      36      37      38       39      40      41      42  
Størrelse i cm. 23,2 24,0 24,8 25,6 26,4 27,2 28,0
                 
Ingen anmeldelser af dette produkt.