Dette SL-M9100-I skiftegreb fra Shimano monteres på højre side af dit cykelstyr. Der medfølger gearwire til grebet, der kan bruges sammen med gearkombinationerne 1 x 11, 2 x 11, 1 x 12 eller 2 x 12 gear. G…
Læs mere
Vejl.: 969,00
DKK 899,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette SL-M9100-I skiftegreb fra Shimano monteres på højre side af dit cykelstyr. Der medfølger gearwire til grebet, der kan bruges sammen med gearkombinationerne 1 x 11, 2 x 11, 1 x 12 eller 2 x 12 gear. Grebet skal monteres i kombination et et I-Spec bremsegreb og kan ikke benyttes alene. Eftersom grebet er en del af Shimanos bedste MTB komponentgruppe, er du sikker på at få et top kvalitetsprodukt, der er pengene værd! Skiftegrebet har en justerskrue, hvormed du kan finjustere kablerne, selv mens du kører på cyklen. Skiftegrebet har desuden kuglelejefunktion, hvilket sikrer et utrolig let gearskifte. Wiren er polymer-behandlet for at give mindst mulig friktion og en let skiftebetjening.

Anvendelse
Skiftegrebet er fremstillet til MTB cykler med 1 x 11, 2 x 11, 1 x 12 eller 2 x 12 gear. Skiftegrebet er designet til at blive integreret med dit bremsegreb, og er fremstillet med multiskift på 4 klinger i bag.

Specifikationer

 • Shimano XTR skiftegreb type SL-M9100-I-R
 • Modelår: 2018
 • Multi skift på 4 klinger i bag
 • Integreres med bremsegreb
 • Passer til 11eller 12 gears kassette på baghjulet
 • 2 vejs frigivelse
 • Kabeljusterskrue
 • Rustfrie inder wire
 • Materiale: Aluminium hus med stål og glasfiber armeret plastik
 • Farve: Sort
 • Vægt: 112 gram

Montering
Dette skiftegreb skal monteres som en integreret del af bremsegrebet. Når grebet monteres skal du bruge en 3 mm unbrakonøgle - tilspændingsmomentet skal være 4 Nm. Shimano anbefaler Shimano OT-SP41 yderkablet til dette skiftegreb.

Sikkerhed og kvalitet
Der er tale om et skiftegreb af utrolig høj kvalitet, og i fremstillingen af dette greb har Shimano været fokuseret på at fremstillet et greb med lav friktion og utrolig let skiftebetjening. Med dette skiftegreb får du også et særdeles let gearskifte. Skiftegrebet er en del af Shimanos XTR komponentgruppe, og hvis du ønsker at se en oversigt over samtlige Shimano komponentgrupper, kan denne findes her.

Vedligeholdelse
Skiftegrebene skal renholdes og dryppes med en smule olie på alle udvendige bevægelige dele. De indvendige dele bør også smøres efter behov. Det er vanskeligt at angive intervallet for smøring, da dette afhænger af, hvor cyklen bliver brugt, og hvordan den opbevares. I langt de fleste tilfælde vil 2 - 3 gange om året være tilstrækkeligt.

EAN: 4524667882220

Ingen anmeldelser af dette produkt.