Disse originale endebøsninger fra Shimano er en glimrende reservedel af god kvalitet til dine gearkabler. Endebøsningerne er på 4 mm og passer til en original Shimano gearkabel-strømpe. Med original…
Læs mere
Vejl.: 79,00
DKK 69,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Disse originale endebøsninger fra Shimano er en glimrende reservedel af god kvalitet til dine gearkabler. Endebøsningerne er på 4 mm og passer til en original Shimano gearkabel-strømpe. Med originale dele får du det bedste resultat og et præcist gearskifte, samtidig med at du forlænger holdbarheden. Denne del passer til gearkabler type Shimano Dura Ace som anvendes på racercykler.

Specifikationer

  • 4 stk
  • 4mm endebøsning
  • Anvendes til gearkabel strømpe
  • Original Shimano reservedel

Kvalitetsniveau
Shimano har i mange år ligget i toppen, når emnet er faldet på cykeludstyr. Her er komfort og funktionalitet blevet prioriteret meget højt i produkterne, der er defineret af solide materialer og innovative teknologier. Herved har man kunne holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle således, at man kan få optimeret sin oplevelse. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor talrige kunder er blevet stillet tilfredse. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

EAN: 4524667127345

Ingen anmeldelser af dette produkt.