PWR adapter fra Knog, der har til formål at blive anvendt som montering til styret. Denne er styradapter er specielt designet til, at lygten skal kunne sidde ind over frempinden. Denne side mount fra Knog, er endnu et led i P…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PWR adapter fra Knog, der har til formål at blive anvendt som montering til styret. Denne er styradapter er specielt designet til, at lygten skal kunne sidde ind over frempinden. Denne side mount fra Knog, er endnu et led i PWR-serien, der gør muligt at tilpasse dine lygter og tilbehør ned til mindste detalje.

Anvendelse
PWR Side mount fra Knog, giver dig en større alsidighed i denne lygte, så det bliver nemt og mobilt at anvende dem. Denne styradapter anvendes udelukkende sammen med Knog PWR lygteserien i modellerne PWR Road, PWR Trail og PWR Mountain.

Specifikationer

  • Adapter til montering på cyklens styr
  • Centrering af lygten
  • Passer styr diameter 22,2 - 31,8 mm

Kvalitetsniveau
Knog er et dominerende mærke på det skandinaviske marked, hvor mærket er blevet kendt for deres høje niveau af designs. Det har givet en stor anerkendelse, da komfort og funktionalitet bliver taget meget seriøst. Dette betyder, at kunden kan være tryg ved køb af produkter fra Knog.

EAN: 9328389027250

Ingen anmeldelser af dette produkt.