Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Garmin cykellygteholder får du mulighed for at bruge din Garmin Varia Radar baglygte på flere cykler. Beslaget monteres omkring sadelpinden, og dermed bliver det muligt for flere i husstanden at bruge ly…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 159,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Garmin cykellygteholder får du mulighed for at bruge din Garmin Varia Radar baglygte på flere cykler. Beslaget monteres omkring sadelpinden, og dermed bliver det muligt for flere i husstanden at bruge lygten uden at skulle flytte beslaget også.

Anvendelse
Denne lygteholder giver gode muligheder for en ydeligere montering af den smarte Garmin Varia Radar. Dette gør det derfor muligt, at man kan anvende denne på flere forskellige cykler.

Specifikationer

  • Materiale: PVC
  • Monteres omkring sadelpinden

Montering
En montering af denne cykellygteholder sker nemt ved, at man gør det omkring sadelpinden.

Kvalitetsniveau
Garmin gør det nemt at være cykelrytter med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er i top. Dette gives igennem en kombination af solide materialer og teknologier, der kan yde en forbindelsen mellem et højt præstationsniveau. Dette har givet både amatører og professionelle en stor støtte til deres præstationer, hvilket også har givet dem et solidt niveau på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Garmin.

Ingen anmeldelser af dette produkt.