Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette produkt fra Sigma er en del af den populære Sigma Buster 2000 kollektion, der er det bedste på markedet inden for power-lygter. Denne fjernbetjening bruger du til at kontrollere lyset. AnvendelseFjernbetjen…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette produkt fra Sigma er en del af den populære Sigma Buster 2000 kollektion, der er det bedste på markedet inden for power-lygter. Denne fjernbetjening bruger du til at kontrollere lyset.

Anvendelse
Fjernbetjeningen er designet til, at den kan sættes både på cyklens styr eller rammen af cyklen. Dette fungerer ganske smart med silikonestropper, der også medfølger ved køb af fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen gør det nemt for dig at kontrollere, hvilken styrke lyset skal lyse med, og ligeledes kan du slukke og tænde for det efter behov.

Specifikationer

  • Vandtæt
  • Silikonestropper til opsætning
  • Kompatibel med Sigma

Kvalitetsniveau
Denne fjernbetjening er, som det resterende i sættet, af god kvalitet. Fjernbetjeningen er vandtæt, så du skal ikke bekymre dig om terrænet, du befinder dig i. Fjernbetjeningens design gør det nemt for dig at justere på lyset uafhængigt af vejrforholdene.

Vedligeholdelse
Produktet kræver ingen specifik vedligeholdelse, men det kan altid være en god idé at tørre det af efter en endt cykeltur, hvis terrænet har været vådt eller mudret.

Ingen anmeldelser af dette produkt.