Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne ventilforlænger fra Mavic, passer til Presta slangeventiler. Ventilforlængeren gør det nemmere at pumpe luft i slangen, hvis du kører med højprofilfælge. Ventilforlængeren er…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 59,00 Før 55,00
DKK 49,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne ventilforlænger fra Mavic, passer til Presta slangeventiler. Ventilforlængeren gør det nemmere at pumpe luft i slangen, hvis du kører med højprofilfælge. Ventilforlængeren er fremstillet i aluminium og har en længde på 60 mm.

Anvendelse
Skru ventilforlængeren på din slangeventil og åben for ventilen, før du pumper luft i slangen. Ventilforlængeren kan desuden benyttes på de fleste ventiler, hvor den kan være med til at tilbyde en større service til den gængse oppumpning af f.eks et dæk.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Aluminium
  • Længe: 60 mm
  • 1 stk.

Kvalitetsniveau
Ventilforlængeren er fremstillet i hårdfør aluminium, hvorfor du kan forvente en høj kvalitet. Dette er generelt en ting ved Mavic, der i mange år har tilbudt et stabilt niveau af kvalitet til kunden med produkter med komfort og funktionalitet til en god pris. Dette bliver tilbudt med en konstruktion af solide materialer og innovative teknologier, der kan give den rette service til den enkelte kunde.

Vedligeholdelse
Du skal sikre dig, at ventilforlængeren ikke er tilstoppet, således luften ikke kan trænge ned i slangen. Sørg også for at åbne dine racerventiler, før du skruer ventilforlængeren på.

Ingen anmeldelser af dette produkt.