Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette er LifeSystems' dual action tændstål med et smart foldedesign, som giver dig en komplet mulighed for at tænde ild, især på tidspunkter, hvor naturens remedier ikke er tilgængelige. Ki…
Læs mere
Vejl.: 170,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette er LifeSystems' dual action tændstål med et smart foldedesign, som giver dig en komplet mulighed for at tænde ild, især på tidspunkter, hvor naturens remedier ikke er tilgængelige. Kittet består af en magnesiumstang og en ferroceriumstang, der giver gnister med temperaturer helt op til 2980°C. 

Anvendelse
Tændstålet virker således, at du gnider spåner af magnesiumstangen, som derefter antændes med ferroceriumstykket. Når magnesiummen er antændt, tilføjer du eksempelvis tørre træspåner. De høje temperaturer fra gnisterne gør det muligt at tænde op i ethvert slags vejr - selv oppe i højderne. Tændstålet er ideelt til tænding af bål, gaskomfurer mm.  

Specifikationer

  • Farve: Orange/sort
  • Vægt: 42 gram
  • Foldbart design
  • 8000 stryg
  • Mål: 7,5 cm x 1,2 cm x 2,5 cm

Kvalitetsniveau
LifeSystems' produkter er britisk designede og er udviklede ved hjælp af avancerede materialer og teknikker. Hvert design er blevet grundigt vurderet for at få det bedste resultat ud af det. Når du tager på eventyr i naturen, er det vigtigt at være veludstyret, og det hjælper LifeSystems dig med at blive. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.