Termoudstyr

Termoudstyr til det aktive outdoor liv

Termogrejet er et must til telt- eller vandreturen. Du har mulighed for at få noget varmt vand at varme dig på, og du kan lave dig en skøn kop varm kakao, te eller kaffe. Samtidig gør det madlavningen hurtig og nem, når du har en beholder til varmt vand. Du kan blandt andet tilberede nudler og få suppe, når du en har termobeholder, der kan holde på varmen og samtidig isolerer varmen, så du kan holde omkring den.

For at holde bedst muligt på varmen med dit termoudstyr, er det en god ide, at fylde termoflasken eller beholderen helt op med det varme vand, da det på den måde ikke skal varme det tomme rum op.
Et andet tricks er at hælde lidt varmt vand i beholderen, lad det stå deri med låg på til termoflasken er varmet op, for så at hælde det ud og derefter komme det i som du vil beholde varmt.

Uanset om du varmer vand over bål eller på et lille gasblus, er det altid rart at kunne varme og opbevare en tilpas mængde vand, der gør at du ikke hele tiden, skal sørge for at have varme i blusset, hvis du vil have mere end 1 kop te. Alt efter behov, kan du få termoflasker og madbeholdere i forskellige størrelser, så du kan tage det med, der passer til netop dine behov.

Termoudstyr der er beregnet til outdoor livet, skal kunne holde til lidt af hver, og vi har derfor sørget for hos Cykelpartner, at have udstyr i en god solid kvalitet, der gør at det kan holde til at komme med på tur.