LifeSystem har udviklet disse vandrensningsdråber dræber bakterier og vira i vand. Klordioxid er mest sikre og effektive form for desinfektion af vand, og har, i modsætning til klor, ingen eftersmag. AnvendelseNår du skal de…
Læs mere
Vejl.: 130,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

LifeSystem har udviklet disse vandrensningsdråber dræber bakterier og vira i vand. Klordioxid er mest sikre og effektive form for desinfektion af vand, og har, i modsætning til klor, ingen eftersmag.

Anvendelse
Når du skal desinficere vand, skal du benytte 12 dråber fra hver flaske, som først skal reagere med hinanden, inden at der tilsættes det vand, der skal renses. Derefter skal vandet opbevares i en tæt beholder, som ikke må udsættes for lys. Det rensede vand kan derved holdes friskt i op til 3 dage. 

 Specifikationer

  • Vægt: 90 gram
  • Renser op til 60 liter vand
  • Dræber bakterier og vira
  • Mål: 5,5 cm x 8 x 3 cm

Kvalitetsniveau
LifeSystems' produkter er britisk designede og er udviklede ved hjælp af avancerede materialer og teknikker. Hvert design er blevet grundigt vurderet for at få det bedste resultat ud af det. Når du tager på eventyr i naturen, er det vigtigt at være veludstyret, og det hjælper LifeSystems dig med at blive. 

EAN: 5031863440103

Ingen anmeldelser af dette produkt.