Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Skotske Trespass leverer med Caddo er en flot termoflaske, der er designet til at holde dine drikkevarers temperatur. Takket være den dobbeltvæggede konstruktion kan denne termoflaske i rustfrit stål, derfor…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Skotske Trespass leverer med Caddo er en flot termoflaske, der er designet til at holde dine drikkevarers temperatur. Takket være den dobbeltvæggede konstruktion kan denne termoflaske i rustfrit stål, derfor holde varme drikke varme i op til 8 timer og kolde drikke kolde i op til 16 timer. Flasken rummer 500ml væske, så du har rigeligt at slukke tørsten med efter en lang og udmattende vandretur. 

Anvendelse
Denne Trespass-termoflaske er perfekt til f.eks. vandreturene. Efter flere timers vandring i regn og slud, er det befriende at finde denne termoflaske frem og få sig en slurk varm te, kaffe eller andet godt at styrke sig på. Flasken er ligeledes ideel til de varme sommerdage, hvor du har brug for dejlig kølende væske efter at have travet svedende og varm rundt i sommerheden.

Specifikationer

  • Farve: Oliven-farvet
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Volumen: 500ml
  • Dobbeltvægget isolering
  • Holder væsker varme i op til 8 timer
  • Holder væsker kolde i op til 16 timer

Kvalitetsniveau
Denne flaske er lavet i rustfrit stål og har dobbelvægget isolering, så den kan holde dine drikkevarers temperatur i mange timer.

Vedligeholdelse

Den skal vaskes op i hånden.
Du kan ikke putte denne termokande i opvaskemaskinen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.