Fra Outwell får du en helt perfekt tilbehørspakke til dit telt. Pakken består af pløkker, ankerpløkker, barduner og en pløkoptager. Bardunerne er naturligvis selvlysende, så de ses bedre i mørke og der er alle de dele du har …
Læs mere
Vejl.: 193,00 Før 138,00
DKK 97,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra Outwell får du en helt perfekt tilbehørspakke til dit telt. Pakken består af pløkker, ankerpløkker, barduner og en pløkoptager. Bardunerne er naturligvis selvlysende, så de ses bedre i mørke og der er alle de dele du har brug for, for at kunne sætte dit telt på. Pløkkerne er farvede så de passer til Outwells system.

Anvendelse
Dette tilbehørssæt fra Outwell indeholder 2 ankerpløkker og 8 andre pløkker, så du kan fæstne dit telt forsvarligt til jorden. Der medfølger desuden en pløkoptager, så du nemt kan få pløkkerne op igen, når det er tid til at bevæge sig videre til en ny teltplads. 

Specifikationer

  • Farve: Sort/neon
  • 2 x Ankerpløk
  • 4 x Plastikpløk
  • 4 x Sort plastikpløk
  • 2 x 4 m. selvlysende bardunliner
  • 1 x Pløkoptager

Kvalitetsniveau
Outwell leverer som sædvanlig et kvalitetsprodukt. Både pløkker og barduner er lavet af solide materialer, og der medfølger pløkoptager, så dit arbejde gøres lettere. Der er også kælet for detaljerne. F.eks. er bardunerne selvlysende, så du ikke falder over dem i mørket.

Vedligehold
Denne tilbehørspakke kræver ikke særlig vedligehold. Dog kan det være en god ide at rengøre sættet efter brug. Sørg altid for at bardunerne er tørre når de pakkes ned, så du undgår mug. 

EAN: 5709388069542

Ingen anmeldelser af dette produkt.