Disse OnGear-håndtag er ergonomisk udformede og lækre at holde om. De er lavet af TPR- gummi (Thermoplastic Rubber), der giver et blødt underlag og et sikkert greb om styret. Samtidig er gummiet med til at forebygge trætte og…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Disse OnGear-håndtag er ergonomisk udformede og lækre at holde om. De er lavet af TPR- gummi (Thermoplastic Rubber), der giver et blødt underlag og et sikkert greb om styret. Samtidig er gummiet med til at forebygge trætte og ømme hænder. De store ergonomiske holdeflader giver dine håndpuder hvile, hvilket du vil sætte pris på, under lange cykelture.  

Anvendelse
Du kan benytte disse håndtag fra OnGear på alle styr med en diameter på 22,2 mm. Håndtagene monteres med de medfølgende aluminiumslåseringe, der sikrer, at håndtagene sidder fast og ikke vender sig. Sammen med håndtagene får du to styrpropper der fuldender et flot look. 

Specifikationer:

  • Greb: TPR (termoplastisk gummi) sort
  • Længde: 130 mm.
  • Låseringe: Aluminium, sorte
  • Medfølger: 2 stk. styrpropper
  • Passer til 22,2 mm styrdiameter

Kvalitetsniveau
Der er kælet for din komfort med disse OnGear-håndtag. Der er fokus på ergonomien og forebyggelse af ømme og trætte håndled. Samtidig får du håndtagene til en yderst fair pris.

Vedligeholdelse
Du kan rense disse håndtag med en fugtig klud. Benyt evt. en særlig sæbe til cykelrengøring for det bedst mulige resultat.

EAN: 5712934009886

Ingen anmeldelser af dette produkt.