Easydo har udviklet en smart steltaske til oversiden af stellet, der passer til din smartphone. Din GPS og cykelapps bliver derfor aldrig efterladt, når de skal bruges på den gængse cykeltur. Tasken er udsty…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Før 129,00
DKK 115,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Easydo har udviklet en smart steltaske til oversiden af stellet, der passer til din smartphone. Din GPS og cykelapps bliver derfor aldrig efterladt, når de skal bruges på den gængse cykeltur. Tasken er udstyret med et vandtæt cover til smartphone, der passer på den i regn, vind og slud. Coveret er transparent og trykfølsomt, så du aldrig skal flytte telefonen ud af tasken.

Anvendelse
Tasken henvender sig til cykelrytteren, der har brug for at have sin smartphone tæt på under cykelturen. Tasken har en volumen på 1,2 liter og passer til en smartphone med max 5,5".

Specifikationer

  • Materiale: 1680D polyester
  • Farve: Sort
  • Mål: 200*90*100 mm
  • Indhold: 1,2 Liter

Montering
Tasken monteres foran på stellet med tre velcrostraps. Den ene strap fastspændes om frempinden, mens de to andre fastspændes om stellet. Dermed er det supernemt at montere steltasken på stellet.

Kvalitetsniveau
Easydo har altid stået for kvalitet, når cykeltasker skulle designes. Firmaet laver produkter i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, dog kan en fugtig klud blive nødvendig. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006434

19-06-2019
Monteringen til styret er i den forkerte ende. Svært at åbne og især når dækket er på.
04-03-2019
Den er ikke anvendelige hvis du har fingertouch lås på din telefon. Tasken er praktisk talt umulig at åbne når den er sat fast, fordi klappen sidder op af styret. Levering og service er i top