Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Luna Skirt er navnet på denne smarte cykelnederdel fra Sensor. Nederdelen er udstyret med et par indvendige shorts, der sørger fot at du ubekymret kan træde i pedalerne. Den ergonomiske pude sikrer en &osla…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Luna Skirt er navnet på denne smarte cykelnederdel fra Sensor. Nederdelen er udstyret med et par indvendige shorts, der sørger fot at du ubekymret kan træde i pedalerne. Den ergonomiske pude sikrer en øget komfort, og gør samtidig nederdelen ideel til længere tids cykling. Derudover har nederdel et enkelt og stilrent design, der passer til stort set alt. 

Anvendelse
Sensor Luna Skirt er en elastisk nederdel med integrerede shorts. Disse shorts er udstyret med en antibakteriel TMF pude, der er designet efter de kvindelige former og dermed er bredere og samtidig kortere i forhold til indlæg i herrebukser. Luna Skirt sørger for at du kan føle dig feminin på cyklen, samtidig med at være komfortabel og beskyttet.

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Justerbar talje
  • Materiale: Polyester
  • Indvendige shorts
  • TMF antibakteriel pude
  • Åndbar

Kvalitetsniveau
Sensor Luna er fremstillet i slidstærkt polyester. Nederdelen indeholder en praktisk rem, der sørger for en finjustering af størrelsen.

Vedligeholdelse
Sensor anbefaler at cykelnederdelen vaskes på 40 grader, og ikke bliver tørretumblet eller strøget.

Vejledende størrelsesguide

  Højde Talje
X-Small 163-166 cm 56-61 cm
Small 167-171 cm 62-67 cm
Medium 172-174 cm 68-73 cm
Large 175-177 cm 74-79 cm
X-Large 178-181 cm 80-87 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.