Utrolig lækker juniorsok til dit aktive barn. Sokken er i lækker kvalitet, med forstærkning på både tå, hæl og vrist og egner sig perfekt til efterårets og vinterens kolde måneder. Vi er sikre på, at denne hurtigt vil blive d…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Utrolig lækker juniorsok til dit aktive barn. Sokken er i lækker kvalitet, med forstærkning på både tå, hæl og vrist og egner sig perfekt til efterårets og vinterens kolde måneder. Vi er sikre på, at denne hurtigt vil blive dit barns yndlingssok.

Anvendelse
Denne lækre børnesok, er en helårs strømpe, egnet til brug i alt slags fodtøj. Sokken er varm og egner sig derfor rigtig godt til udeaktiviteter i efterår og vinter. 

Specifikationer:

  • Farve: Blå/Grå - Mosaic Blue/Grey Melange
  • Materialer: 61% merino uld, 37% nylon, 2% Lycra
  • 2 stk pakning: 1 par Blå/grå 1 par blå
  • Fugttransporterne
  • Temperatur regulerende
  • Naturlig antibakteriel
  • Oeko-Tex og Woolmark Blend certificeret

Kvalitetsniveau
Sokken er en aktiv sok i høj og slidstærk kvalitet. Da sokken indeholder uld, har den en naturlig antibakteriel og fugttransporterende effekt, som er en klar fordel ved aktiv brug. Sokken er med forstærkning på hæl, tå samt over vristen, hvilket sikre en lækker slidstærk kvalitet. En lækker Øko-tex sok til prisen.

Vedligeholdelse
Da sokken indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

 

Tilgængelige varianter

28-30, 31-33

Ingen anmeldelser af dette produkt.