Denne Schwalbe Procore slange benyttes i luftkammer to i dit Schwalbe Procore dæksystem til tubeless mountainbike dæk. Slangen anvendes inde i det specielle Procore inderdæk, som du finder blandt anbefalede produkter til denn…
Læs mere
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Schwalbe Procore slange benyttes i luftkammer to i dit Schwalbe Procore dæksystem til tubeless mountainbike dæk. Slangen anvendes inde i det specielle Procore inderdæk, som du finder blandt anbefalede produkter til denne vare. Fordelen ved at opgradere til Procore-systemet er først og fremmest en øget køreglæde, men også et forbedret grip på din mountainbike og en nedsat risiko for snakebite.

Anvendelse
Schwalbes Procore-slange anvendes i inderdækket i Procore-systemet. Kombinationen af den specielle slange, inderdæk og et tubeless yderdæk gør dig i stand til at køre med ekstremt lavt dæktryk (0,8 til 1,5 bar), hvilket giver et meget bedre grip samt minimal risiko for snakebite og optimering af dine præstationer.
Bemærk at denne vare kun indeholder specialslangen.

Specifikationer

  • Schwalbe Procore specialslange i str. 26"
  • Bestående af et stk slange
  • Type: Luftkammer to

Montering
Se under video hvor der vises en monteringsvejledning samt en video der viser fordelene ved brug af Procore fra Schwalbe.

Vedligeholdelse
Denne slange kræver ingen særlig vedligeholdelse sammenlignet med almindelige slanger.

EAN: 4026495766203

Ingen anmeldelser af dette produkt.