Varenummer: 9040-50

Clarks CMD-21 - Skivebremsekaliber - 1 sæt - Road/MTB - Mekanisk - 160mm skive


.
329 DKK / STK
263,20 DKK ekskl. moms
 •  
 • Et mekanisk bremsesystem tilbyder en alsidig og kraftfuld opbremsning på din cykel, der samtidig er meget holdbart og nemt at have. Det samme ses med kabelbaseret kaliber, der giver en vedvarende opbremsning og performance. Denne skivebremsekalibere fra Clarks, er en letvægts kaliber med indbygget justering af bremsekraft. På denne måde, får du de mest optimale bremser til din cykel.

  Anvendelse
  Clarks CMD-21 mekaniske skivebremsekalibere, sætter en ordentlig opbremsning i perspektiv, således du kan køre trygt og sikkert i en vægt, der ikke forstyrrer din præstation. Grundet sin position på cyklens hjul, væk fra skidt og snavs, er den ideel til landevejs- og hybridcyklister, der ikke skal have for mange problemer med ekstra vægt og vedligeholdelse

  Specifikationer

  Model: CMD-21
  Farve: Sort
  Mekanisk bremsesæt - til for og bag
  Testet til ISO 4210
  Indeholder:
  2 stk. kalibre
  2 x 160mm rotor
  Kabler
  2 ekstra sæt bremseklodser
  2 x IS beslag
  Montering
  Sættet af skivebremsekalibere skal blot monteres på cyklen for- og baggaflen, hvor de monteres vha. bolte eller i kombination med adapter for bremsekaliber.

  Kvalitetsniveau
  Clarks er et kvalitetsmærke, der har forsøgt at bringe komfort og funktionalitet til sine brugere i mere end 60 år nu. Mærket stræber efter at levere de bedste produkter til sine kunder, så de kan optimere deres præstationsniveau og kørsel. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Clarks.

  Vedligeholdelse
  Vi anbefaler at rengøre sættet af skivebremsekalibere med sæbevand, isopropylalkohol eller blot en ren klud. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af de bremserengørings-og støjdæmpningsmidler der findes i butikker, da de kan ende med at beskadige pakningerne. Vi anbefaler desuden, at sætte afstandsstykker mellem bremseklodserne når hjulet bliver afmonteret. Det forhindrer nemlig stemplerne i at falde ud, hvis bremsegrebet bliver aktiveret. 

   

 • Brand Clarks cycles
  Produkt Bremsekaliber
  Placering Front, Bag
  Mekanisk Ja
  EAN 5021646041009