3 anmeldelser
Søger du en skater- og cykelhjelmen med høj sikkerhed og et lækkert design, bør du overveje Local fra Bell. Med denne hjelm får du nemlig en dejlig kombination af den klassiske skater-stil og …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Søger du en skater- og cykelhjelmen med høj sikkerhed og et lækkert design, bør du overveje Local fra Bell. Med denne hjelm får du nemlig en dejlig kombination af den klassiske skater-stil og moderne komfort og teknologi. F.eks. er Bell Local udstyret med Bells særlige Action Fit-teknologi, der gør det nemt og hurtigt for dig at tilpasse hjelmstørrelsen. I en håndevending får hjelmen en pasform der er perfekt til dit hoved. Den cool cykel- og skaterhjelm har derudover 10 ventilationshuller, der er strategisk placeret til at give dit hoved optimal afkøling på varme dage.

Anvendelse
Bells Local-hjelm er hovedsageligt skabt til skating, BMX og Freeride cykling, men du kan uden problemer anvende skaterhjelmen til hverdagskørsel på din cykel både hvad end det er sommer eller vinter. Takket være de 10 ventilationshuller i hjelmen, er der god ventilation af dit hoved i sommervarmen og når vinteren sætter ind med kulde og sne, kan du uden besvær udvide hjelmens indre diameter, så der er plads til en hjelmhue. Det gøres nemt og hurtigt med det indbyggede Action Fit-system.

Specifikationer

  • Farve: Mat sort
  • Aldersgruppe: Junior og voksne
  • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-61,5
  • Vægt: 453 gram
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC og ASTM F1492-08 (Skater)
  • 10 ventilationshuller
  • Action FitTM
  • ABS Hard Plastic Shell with EPS Liner

Kvalitetsniveau
Denne Bell Local Cykel- og Skaterhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Foruden at beskytte dig i tilfælde af et uheld, er Bell Local også designet til at give god komfort. Hjelmen er derfor udstyret med Action Fit, der gør det muligt hurtigt at justere pasformen vha. en lille drejeknap bagerst i hjelmen.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, men du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Action FitTM). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

04-07-2019
Bell er et godt mærke. Nem at indstille. Men størrelsen er lidt off. Den er større end 55cm. Sikkert bedre med hue under til vinter.
13-01-2019
26-03-2018
Sidder rigtigt godt på hovedet. Dejligt med nem regulering bag på hjelmen.