3 anmeldelser
Søger du en skater- og cykelhjelmen med høj sikkerhed og et lækkert design, bør du overveje Local fra Bell. Med denne hjelm får du nemlig en dejlig kombination af den klassiske skater-stil og moderne komfort og teknologi. F.e…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Søger du en skater- og cykelhjelmen med høj sikkerhed og et lækkert design, bør du overveje Local fra Bell. Med denne hjelm får du nemlig en dejlig kombination af den klassiske skater-stil og moderne komfort og teknologi. F.eks. er Bell Local udstyret med Bells særlige Action Fit-teknologi, der gør det nemt og hurtigt for dig at tilpasse hjelmstørrelsen. I en håndevending får hjelmen en pasform der er perfekt til dit hoved. Den cool cykel- og skaterhjelm har derudover 10 ventilationshuller, der er strategisk placeret til at give dit hoved optimal afkøling på varme dage.

Anvendelse
Bells Local-hjelm er hovedsageligt skabt til skating, BMX og Freeride cykling, men du kan uden problemer anvende skaterhjelmen til hverdagskørsel på din cykel både hvad end det er sommer eller vinter. Takket være de 10 ventilationshuller i hjelmen, er der god ventilation af dit hoved i sommervarmen og når vinteren sætter ind med kulde og sne, kan du uden besvær udvide hjelmens indre diameter, så der er plads til en hjelmhue. Det gøres nemt og hurtigt med det indbyggede Action Fit-system.

Specifikationer

 • Farve: Mat sort
 • Aldersgruppe: Junior og voksne
 • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-61,5
 • Vægt: 453 gram
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC og ASTM F1492-08 (Skater)
 • 10 ventilationshuller
 • Action FitTM
 • ABS Hard Plastic Shell with EPS Liner

Kvalitetsniveau
Denne Bell Local Cykel- og Skaterhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Foruden at beskytte dig i tilfælde af et uheld, er Bell Local også designet til at give god komfort. Hjelmen er derfor udstyret med Action Fit, der gør det muligt hurtigt at justere pasformen vha. en lille drejeknap bagerst i hjelmen.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, men du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Action FitTM). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

Tilgængelige varianter

51-55 cm, 55-59 cm, 59-61,5 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

04-07-2019
Bell er et godt mærke. Nem at indstille. Men størrelsen er lidt off. Den er større end 55cm. Sikkert bedre med hue under til vinter.
13-01-2019
26-03-2018
Sidder rigtigt godt på hovedet. Dejligt med nem regulering bag på hjelmen.