Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Bike Attitudes cykelsadel giver dig et sporty look på cyklen, hvor siddekomforten stadig er bevaret med en blød komfortabel polstring, dette giver en god stødabsorbering. Sadlens over- og underdel er afslu…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Bike Attitudes cykelsadel giver dig et sporty look på cyklen, hvor siddekomforten stadig er bevaret med en blød komfortabel polstring, dette giver en god stødabsorbering. Sadlens over- og underdel er afsluttet med en hård plastdel på undersiden, som sørger for at holde sammen på de to dele og giver en perfekt afslutning.

Anvendelse
Sadlen kan bruges på alle cykel typer, men den henvender sig primært til herrer og cykeltyper som citybikes og sportscykler. Bike Attitude cykelsadlen har en god stødabsorberende polstring. Sadlen leveres uden beslag og dette beslag skal derfor tilkøbes, hvis man har en cykel med en sadelpind, som har rund afslutning; se under anbefalede produkter. Hvis du har en cykel med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpinde, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag.

Specifikationer:

  • Bredde: 15 cm.
  • Længde: 26 cm.
  • Vægt: 395 gram.
  • Farve: Sort
  • Køn: Herre
  • Siddeben bredde: 100 - 110mm.
  • Komfort: Soft polstring
  • Overdel: Microfiber
  • Understel: Runde stål rør

Montering
Sadlen er uden beslag og dette beslag skal derfor tilkøbes, hvis man har en cykel med en sadelpind med rund afslutning, se under anbefalede produkter. Er cyklen med en sadelpind med slæde, også kaldet patentsadelpinde, så kan sadlen monteres direkte på denne uden brug af ekstra beslag. For at montere denne sadel skal der typisk anvendes en unbrako nøgle på 6 mm. for at spænde sadlen fast, men det afhænger lidt af, hvilken sadelpind der er monteret på cyklen.

Kvalitetsniveau
Sadlen er af en meget høj kvalitet, hvor der er tænkt på brugerens komfort og produktets holdbarhed.

Vedligeholdelse
Vi udsteder ingen direkte vedligeholdelse af denne cykelsadel, men man kan med fordel tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også anbefales, at man bruger lidt kræfter på at efterspænde slædebespændingen for at vedligeholde en optimal stilling på sadlen.

21-11-2016
Et rigtig godt valg, er rigtig godt tilfreds.