Selle Royal Look IN Moderate sadlen for kvinder, udmærker sig for alle sine designelementer. Royalgel™ polstringen reducerer trykstøddene med op til 40%. Sadlen er fremstillet med beskyttende områder, som forhindre ridser og …
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 379,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Selle Royal Look IN Moderate sadlen for kvinder, udmærker sig for alle sine designelementer. Royalgel™ polstringen reducerer trykstøddene med op til 40%. Sadlen er fremstillet med beskyttende områder, som forhindre ridser og skrammer på sadlen, hvis cyklen skulle vælte. Denne model fordeler vægten, hvilket yder høj komfort til rytteren. 

Anvendelse
Selle Royal Look IN Moderate sadlen er fremstillet til kvinder, og henvender sig til pendlere eller fritidsryttere. Med Moderate modellen sidder, man oprejst i 60 grader. Sadlen har et integreret clip-system, som er placeret bag på sadlen, hvilket giver dig mulighed for nemt at vedhæfte en lygte eller sadeltaske.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Længde: 198 mm
  • Bredde: 269 mm
  • Vægt: 620 g
  • Vandtæt
  • Royalgel™ polstring
  • Royal Vacuum Light
  • Integreret clip-system

Montering
Du kan montere denne sadel på alle sadelpinde med slæde som bespændingsform, hvilket ses på langt de fleste sadelpinde. Det er sadelpinden, der afgør, hvilket værktøj der skal bruges til monteringen af sadlen, men i mange tilfælde vil du få brug på en 6 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Sædet er op til 25 grader køligere i solskin end andre sadler. Dette er på grund af sadlens specielle overtræk, som reflektere sollyset. Royal Vacuum Light er en Selle Royal teknologi, som tillader sadlen, at være 100% forsejlet og 20% lettere end andre sadler i samme kategori. Yderligere gør denne teknologi sadlen vandresistent.

Vedligeholdelse
Der kan ikke kræves nogen vedligeholdelse af brugeren til denne damesadel, men man kan dog tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det kan også være godt at efterspænde slædebespændingen således, at der kan gives en optimal stilling på sadelpinden.

EAN: 8021890368157

Ingen anmeldelser af dette produkt.