Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dit barn fortjener noget komfortabelt at sidde på, hvilket denne børnesadel nemt kan leve op til. Cykelsadlen er lavet i et komfortabelt materiale, der er blødt og behageligt at sidde på, mens den sa…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dit barn fortjener noget komfortabelt at sidde på, hvilket denne børnesadel nemt kan leve op til. Cykelsadlen er lavet i et komfortabelt materiale, der er blødt og behageligt at sidde på, mens den samtidig også er lavet i et stilrent design. Sadlen er desuden meget nem at montere på sadelpinden.

Anvendelse
Denne børnesadel giver gode forudsætninger for en behagelig og tryg kørsel på cyklen, hvor cykelsadlen kan danne basis for resten af oplevelsen. Børnesadlen kan anvendes på alle salgs cykler, hvor den vil kunne fungere funktionelt og problemfrit på sadelpinden. Sadlen passer desuden til sadelpinde på op til 22,5 mm i diameter.

Specifikationer

  • Længde: 20 cm.
  • Bredde: 12 cm.
  • Passer til sadelpinde op til 22.5 mm i diameter
  • Vægt: 425 gram
  • Farve: Sort

Montering
Denne børnesadel monteres nemt på din cykel, hvor den kan spændes fast på sadelpinde med en diameter på op til 22,5 mm.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude leverer gode produkter til en fremragende pris, hvor en bred vifte af produkter kan tilbyde komfort og funktionalitet til alle typer af cyklister, så ikke engang nybegyndere bliver taget med bukserne nede. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bike Attitude.

Vedligeholdelse
Denne sadel kræver ikke megen vedligeholdelse, men kan nemt tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.