1 anmeldelser
Med dette sadelovertræk fra Selle Royal, kan du undgå at få en øm bagdel. Sadelovertrækket reducere presset, øger blodcirkulationen og tilpasser sig efter din kropsform. Sædeovertrækket formår at omfordele kropsvægt, stød og …
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med dette sadelovertræk fra Selle Royal, kan du undgå at få en øm bagdel. Sadelovertrækket reducere presset, øger blodcirkulationen og tilpasser sig efter din kropsform. Sædeovertrækket formår at omfordele kropsvægt, stød og vibrationer, så du får den bedst mulige komfort på din cykeltur. Sadelovertrækket fås i to forskellige størrelser. 

Anvendelse
Det bløde og lækre sædeovertræk giver dig en ekstra polstring og mere beskyttelse på dine cykelture. Sadelovertrækket gør at de længere cykelture føles mere behagelige. Overtrækket trækkes over sædet på din cykel og snøren spændes. Ovetrækket kan let tages af og på, da det blot er spændt fast ved hjælp af snøre. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 
  • Mål: 220 x 248 mm 
  • Vægt: 289 gram

Kvalitetsniveau
Selle Royal er kendt for at producere varer af en høj kvalitet, til en god og fornuftig pris. Dermed kan du være sikker på at få et produkt der lever op til dine forventninger. 

Vedligeholdelse
Sadelovertrækket kræver ingen vedligeholdelse. Skulle overtrækket blive beskidt kan du tørre den over med en fugtig klud. 

 

 

EAN: 6957312801013

02-05-2019
Dejligt sadelovertræk - passer perfekt til min sadel.