4 anmeldelser
En lidt større pedal med XL trædeflade med aluminiums pedalkrop i sølv med anti skrid gummi belægning i sort, samt reflekser på begge sider af pedalerne. Reflekserne er placeret i aluminiums ramme således at disse er beskytte…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En lidt større pedal med XL trædeflade med aluminiums pedalkrop i sølv med anti skrid gummi belægning i sort, samt reflekser på begge sider af pedalerne. Reflekserne er placeret i aluminiums ramme således at disse er beskyttet mod stød og risikoen for at de går i stykker er minimal. Du kan dermed få et par alsidige pedaler, der sørger for sikkerhed og tryghed til cyklisten i trafikken.

Anvendelse
Comfort XL fra Wellgo henviser til en ordentlig komfort og funktionalitet i trafikken, hvilket kommer til udtryk med robuste materialer og alsidige specifikationer således, at cyklisten kan være tryg ved færdsel i trafikken. Cykelpedalerne henvender sig til almindeligt brug på din citybike.

Specifikationer

  • Vægt 542 gram pr. sæt
  • Størrelse 110,3 x 95,1 mm.
  • Tykkelse 28,9 mm.
  • Materiale Aluminium og gummi
  • Leje type Stålkugleleje
  • Reflekser Ja
  • Gevindstørrelse 9/16" (ca. 14 mm.)

Montering
Pedalerne kan nemt og hurtigt monteres på dine pedalarme, hvis man er opmærksom på gevindenes skrueretning. Højre gevind bør skrues på med urets retning, mens venstre gevind skal skrues mod urets retning. Inden montering bør man smøre ender med lidt pedalfedt, så montering foregår på bedste vis. Man bør desuden granske den medfølgende brugs- og monteringsanvisning nøje.

Kvalitetsniveau
Wellgo tilbyder produkter ud fra et højt kvalitetsniveau, hvilket kommer til udtryk med alsidige pedaler, der forsøger at tilfredsstille alle typer af cyklister. Firmaet samarbejder både med amatører og professionelle cykelryttere således, at produkterne er udviklet ned til mindste detalje. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Wellgo.

Vedligeholdelse
Disse cykelpedaler kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan dog sagtens renses ved skidt og snavs. Denne form for rensning, bør foregå umiddelbart efter en endt kørsel i trafikken. Det kan desuden anbefales, at man benytter sig af lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 4016232002480

30-11-2018
08-10-2017
det var lige det jeg havde ventet super
06-07-2017
god til prisen
21-10-2013
Måske Mangler der lidt finist !