Wellgo

Wellgo kommer fra Taiwan og startede deres produktion i 1980. Produktionen omhandler primært pedaler til cykler i alle mulige typer. Wellgo primære markeder er USA, Europa, Japan og  en stor del til af produktionen leveres til cykelfabrikkerne som OEM produkter.

Wellgo pedaler er kendt for deres fornuftige pris niveau, kvalitet og kreativitet.

Wellgo produktsortiment af pedaler er inden for følgende kategorier, fold bar pedaler, platform pedaler, mountainbike pedaler, almindelige Tour og Street pedaler, klik pedaler til landevejscykling og pedaler til motionsredskaber. Inden for hver gruppe findes der en lang række forskellige udformninger og kvaliteter så det er muligt for enhver at finde en pedal der matcher behovet.

For at følge markedsudviklingen er Wellgo også repræsenteret på alle de store messer rundt om i hele verden. Et most for at udvikle og indsamle viden er at man også har samarbejde med den professionelle del af cykelsporten og derfor sponsorerer og er Wellgo også tilstede der. Her samler de vigtig viden og inspiration til en videre udvikling af produkterne til glæde og gavn til forbrugerne.

Wellgo distribueres til en lang række af lande verden over.

Wellgo lever op til de strenge krav der stilles for at afsætte deres produkter på det Europæiske marked, herunder garanti og reklamations behandling.