Denne venstre pedalarm fra Shimano er udviklet til dig der kørerl mountainbike med el motor. Pedalarmen passer på aksler der er stråleformede, og skal monteres på venstre side. Du kan få pedalar…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne venstre pedalarm fra Shimano er udviklet til dig der kørerl mountainbike med el motor. Pedalarmen passer på aksler der er stråleformede, og skal monteres på venstre side. Du kan få pedalarmen i hhv 170 mm og 175 mm. Begge versioner passer naturligvis til en cykel med Shimano Steps E8050 system.

Anvendelse
Du skal være opmærksom på, at denne pedalarm er til montering på venstre side. Fysisk ligner den den tilsvarende pedalarm til højre side, men der er forskel i gevindet. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige pedalarm. Du kan bruge pedalarmen på el-cykler, der anvender Shimanos Steps EL-System type E-8050.

Specifikationer

  • Shimano Steps pedalarm venstre side
  • Passer til stråleformet aksel
  • Længde: 170 eller 175 mm
  • Passer til el motor Shimano Steps model E-8050
  • Materiale: Aluminium
  • Farve: Sort

Montering
Læs med fordel Shimano's monteringsvejledning, som du finder under denne tekst.

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige udgaver men inden for El-systemer er der kun en variation som hedder Shimano Steps. Dette system er kendt som en af de bedste på markedet og er til dem som sætter pris på at komme ud at cykle langt eller pendle til og fra arbejde uden at blive for svedig.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt at efterspænde bolten ved pedalarmen efter kort tids brug og det samme gælder for pedalen, så man sikrer sig at de ikke går løse og dermed kan forårsage stor skade.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.