Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Varm og praktisk pandbånd fra Montane, der giver gode forudsætninger for en varm og tryg vinter. Windjammer Rock Band er lavet med DRYACTIV Strectch fleece, der giver en imponerende komfort og varme. Pandebå…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 199,00 Før 199,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Varm og praktisk pandbånd fra Montane, der giver gode forudsætninger for en varm og tryg vinter. Windjammer Rock Band er lavet med DRYACTIV Strectch fleece, der giver en imponerende komfort og varme. Pandebåndet er lavet i en materialeblanding af nylon, polyester og elastan, som resulterer i et slidstærkt og fleksibelt pandebånd, der klarer strabadserne i den kolde sæson. Ører og pande bliver desuden holdt vindtæt, da pandebåndet er beklædt med Gore Windstopper.

Anvendelse
Pandebåndet henvender sig til personen, der har brug for et vindtæt og varmt pandebånd til de kolde sæsoner, der virkelig holder til forholdene. Pandebåndet har desuden en god pasform, da elastanet giver plads til forskellige størrelser.

Specifikationer

  • Farve: Sort - Black
  • Materialer: 85% nylon 15 elastan - 94% polyester 6% elastan
  • Gore Windstopper
  • Vindtæt omkring pande og ører
  • Vægt: 19 g

Kvalitetsniveau
Montane giver altid gode forudsætninger for en sikker og varm færden i natur og fjeld. Firmaet har mere end 21 års erfaring med udvikling af produkter til redningshold, amatører og professionelle atleter. Montane sætter komfort, funktionalitet og alsidighed øverst, når de udvikler deres produkter.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette pandebånd ved 30 grader i maskinvask, med brug af sportsvaskemiddel. Dette vil give et godt resultat, hvor stoffets specifikationer bibeholdes. Det anbefales ikke, at benytte sig af tørretumbler.

EAN: 5055571776309

Ingen anmeldelser af dette produkt.