Nishiki Timbuk er en pålidelig mountainbike, der er designet til at håndtere alle dine daglige cykelture. Cyklens stel er lavet af stærkt og let aluminium, og den er udstyret med 7 indvendige gear, der giver dig mulighed for …
Læs mere
Bestil hos Cykelpartner og få leveret til dit hjem
 • Kan afhentes i en af vores 12 butikker
  Du skal blot vælge Click&Collect i Checkout
 • Gratis levering & serviceeftersyn
 • Leveres 100% samlet og køreklar
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Nishiki Timbuk er en pålidelig mountainbike, der er designet til at håndtere alle dine daglige cykelture. Cyklens stel er lavet af stærkt og let aluminium, og den er udstyret med 7 indvendige gear, der giver dig mulighed for at tilpasse din kørsel efter terræn og hastighed. Shimanos rullebremser er et lukket system, der bremser effektivt og kræver meget lidt vedligeholdelse. Hjulstørrelsen på 27.5" giver dig god fart på stier og veje, og giver dig kontrol i ujævnt terræn. Forseglede lejer i krank og hjul samt rustbeskyttet kæde sikrer, at cyklen har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

Nishiki Timbuk er perfekt til cykelturen til skole, motion og eventyr i naturen, og den leveres 100% køreklar, så du kan tage den i brug med det samme.

Specifikationer:

 • Stelmateriale: 6061-T6 aluminium
 • Farve: Mat sort/gul
 • Gear: 7 indvendige Shimano Nexus
 • Bremser: Shimano rullebremser (håndbremser)
 • Hjulstørrelse: 27.5" DB-profil
 • Dæk: Kenda K-1118, 50-584

Tilgængelige varianter

17", 19", 21"

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, går vi hurtigst muligt i gang med at samle og klargøre cyklen i én af vores Design Cykler butikker. Så snart cyklen er 100% køreklar, sender vi cyklen med fragtmand - direkte hjem til dig!

Levering af cyklen
Din nye cykel leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2-7 hverdage.
Fragtmanden kontakter dig forud for leveringen, for at aftale nærmere omkring leveringstidspunktet. Levering af cyklen vil ske i tidsrummet 8-16 på hverdage.
Du har også mulighed for selv at afhente din cykel i en Design Cykler butik nær dig.

Service og garanti
Din service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikker. Når du har købt en ny cykel hos os, får du samtidig et GRATIS serviceeftersyn, som du kan benytte inden for 2 måneder (gældende fra leveringsdagen).

Sammen med cyklen modtager du et garantibevis og et servicehæfte. Servicehæftet skal du medbringe, når cyklen skal til sit første serviceeftersyn.

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres desværre ikke, med mindre andet er opgivet.


Størrelsesguide Nishiki Timbuk

(cm)
Størrelse 17" 19" 21"
Højde 165 - 176 cm 175 - 181 cm 180 - 187 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.