Denne minipumpe fra SKS leveres med en holder, som skal monteres på stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, som er rigeligt til bl. a. MTB og citybikes. Cyl…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne minipumpe fra SKS leveres med en holder, som skal monteres på stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, som er rigeligt til bl. a. MTB og citybikes. Cylinderen har en større diameter, og derfor kan du hurtigt pumpe dækket op. Samtidig er de to ventiludgangene udstyret med støvkappe på hovedet, og derudover gør låsemekanismen, at pumpningen bliver let.

Anvendelse
Pumpen er kompakt designet, og pumpen er derfor let at have siddende på cyklen. Den passer til alle ventiltyper, og der følger en støvhætte med til ventilen, som sikrer en længere levetid. SKS Injex Lite er således god at have fastmonteret på cyklen, da du dermed altid vil have pumpen med dig. Da pumpen er meget let at tage af og på, er pumpen også let at stjæle. Derfor anbefaler vi, at man tager pumpen med, når man parkerer cyklen i længere tid.

Specifikationer

  • Minipumpe med holder - dog uden bolte
  • Pumper op til 5 bar / 73 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Længde 256 mm
  • Vægt: 150 gram
  • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast.
  • Farve: Sort og grå

Montering
Pumpen har to lufthuller i pumpehovedet. Dette gør det utroligt let at anvende pumpen til alle slags ventiler. Pumpen er udstyret med en låsemekanisme, som låser pumpehovedet fast til ventilen, og dermed undgår du lufttab under pumpning.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet og leverer, hvad man kan forvente.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang imellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil. I ny og næ er det også en god ide at give syrefri olie til pumpehovederne, da det modvirker, at pakningerne udtørrer.

EAN: 4002556493806

Ingen anmeldelser af dette produkt.