Giro Truant Shorts, der igennem slidstærke og teknologiske materialer, gør din cykeltur på trail nem og komfortabel. Cykelshortsne er lavet i en stof blanding af nylon og spandex, der både sørg…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Giro Truant Shorts, der igennem slidstærke og teknologiske materialer, gør din cykeltur på trail nem og komfortabel. Cykelshortsne er lavet i en stof blanding af nylon og spandex, der både sørger for en slidstærkt og alsidig fornemmelse samtidig med, at de er strækbare og har en god pasform. Cykelbukserne er lavet med UPF 50+ solbeskyttelse, og er vandafvisende med en DWR coating. Dette gør, at disse shorts kan bruges i alt slags terræn og klima.

Anvendelse
Truant Shorts fra Giro, der sætter din c ykeltur på trail i perspektiv, med sine alsidige og slidstærke specifikationer. Cykelshortsne er med store åbninger og lange sømme, så de passer til eventuelle knæsbeskyttere, og kan dermed nemt benyttes sammen med resten af dit udstyr. Cykelbukserne er desuden med em justerbar livrem, så størrelsen kan justeres.

Specifikationer

  • Giro Truant baggy shorts
  • Materialer: 88% nylon og 12% Spandex
  • 4-way strækbar
  • UPF 50+ solbeskyttelse
  • Vandafvisende DWR Coating
  • Justerbar livvidde
  • Bælte stropper
  • Hånd side lommer

Kvalitetsniveau
Giro har mange år på bagen, hvor de har udviklet tilbehør til cykelsport efter strenge principper. Firmaet har stor erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, hvor komfort og funktionalitet har været nøgleord. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse shorts ved lave temperaturer, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets levetid og specifikationer bevares. Det samme gælder med tørretumbler, hvor man ligeså skal benytte lave temperaturer.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse 32 (M) 34 (L) 36 (XL) 38 (XXL)  
Talje (cm.) 80-83  85-88 90-93  95-98  
skridtlængde (cm.)  83  85  88  88  
Ingen anmeldelser af dette produkt.