Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Jomas komplet re-designede R.Hispalis herre-løbesko er lavet specielt til dig, der træner intenst, og derfor har brug for høj performance og god støtte fra dine sko. R.Hispalis er designet i et ultr…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Jomas komplet re-designede R.Hispalis herre-løbesko er lavet specielt til dig, der træner intenst, og derfor har brug for høj performance og god støtte fra dine sko. R.Hispalis er designet i et ultralet nylonmateriale, som ikke bare har en lav vægt, men også giver dig den komfort der gør dit løb behageligt. Løbeskoen er designet i Jomas nye lækre grå og neon farvekombination, der giver en sko med et flot og fuldendt design.

Anvendelse
Hvis du sætter pris på ekstra støtte om foden i dine sko, så er R.Hispalis som skabt til dig. Skoen er udstyret med Stabilis-funktion, i form af et TPU-indlæg i ydersålen. Det reducerer hæl- og tå bevægelser, så du undgår flex i dine bevægelser og samtidig øges stabiliteten. Desuden har løbeskoen Pulsor-stødabsorbering, i form af en geleindsats der absorberer dine trin og forbedrer impulsen. For yderlige at øge støtten til dine fødder, har skoen Fix Counter ved hælen. Dvs. at der er PVC yderst på hælen og et skumlag inderst. Fix Counter giver dig rigtig god beskyttelse og komfort i hælområdet. Oveni dette har løbeskoen også et VTS-ventilationssystem, der sørger for at du bibeholder en behagelig og stabil temperatur under hele løbeturen.

Specifikationer

 • Farve: Grå, neon
 • Vægt: 304 gram
 • Drop 12 (17 mm / 29 mm)
 • STABILIS
 • Pulsor
 • Flexo funktion
 • Fix Counter
 • 360° synlighed
 • EVA+ skum i sålene
 • VTS ventilationssystem
 • C²S
 • Rebound-teknologi i sålen

Kvalitetsniveau
Den øverste del af skoen er produceret i et yderst let nylonmateriale, som trods dets lette vægt stadig opretholder en stabil form både omkring central- og hælområdet. Indersålen er skabt i anatomisk korrekt EVA skum, som er formet, og dermed giver foden et godt hold. Ydermere er midtersålen skabt i et pylonmateriale, som stabiliserer og støtter foden, dette gør også at din fod sidder godt i skoen hele vejen gennem dit skridt fra hæl til tå; yderligere undgår du også at sålen bliver komprimeret i midterregionen. Den udvendige del af skoen er designet i DIN-70 og DIN-40 gummi, som kan bruges på alle underlag.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko, er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end normalt, så der er god plads til fødderne, dette er især vigtigt, når du løber på de varmere dage, hvor fødderne kan hæve og kræve mere plads i skoene.

Hos JOMA er der allerede taget højde for dine fødder på de varmere dage, så vi anbefaler dig, at vælge den skostørrelse, som du normalt bruger.

 Vejledende størrelsesguide

Størrelse Cm
41 25,9-26,5
42 26,6-26,9
42,5 27-27,3
43 27,3-27,6
43,5 27,7-27,9
44 27,9-28,3
44,5 28,4-28,8
45 28,8-29,2
46 29,3-29,8

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.