Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse Mythos Blushield Fly Hip løbesko til mænd, er fremstillet ud fra en revolution inden for teknik i løbebranchen. Diadora har fremstillet en teknologi, hvor du som løber vil opleve en verden til…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Disse Mythos Blushield Fly Hip løbesko til mænd, er fremstillet ud fra en revolution inden for teknik i løbebranchen. Diadora har fremstillet en teknologi, hvor du som løber vil opleve en verden til forskel, da skoen tilpasser sig foden og ikke omvendt. Teknologien hedder Blushield og er noget alle løbere har ventet på. Med Blushield får du en løbesko, som yder kraftig stødabsorption, mens den samtidig tilpasser og reagerer på måden du løber på.

Anvendelse
Diadora Blushield anvendes til alle. Uanset om du er neutral løber, eller har behov for støtte eller pronation på fødderne. Blushield afspejler din fods naturlige facon og du vil opleve en støddæmpning på et niveau, som du ikke har set tidligere. Blushield er en kombination af den ergonomiske opbygget Morpho Base og de aktive ”Kegler” i Nucleus indlægget, som er lavet i SBS Compound gummi. Tilsammen sørger denne teknologi for, at alle stød absorberes og fordeles optimalt, samtidig med, at du opnår den ultimative støtte og komfort. Se videoen nederst på siden, for at se hvordan Blushield teknologien virker.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Vægt: 300 gram
  • Blushield teknologi
  • Duratech 5000 gummiblanding
  • Drop: 11
  • Mesh
  • Anti-bakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Mythos Blushield Fly Hip løbeskoen sørger for at dine fødder kan ånde, således at den rette temperatur inde i skoen opretholdes. Denne løbesko er udviklet med Duratech 5000 hvilket er en speciel gummiblanding, som i modsætning til en traditionel gummiblanding, er mere slidstærk, hvilket øger holdbarheden på dine løbesko. Diadora har her skabt en letvægtig og fleksibel sko, som sikrer en bedre fremdrift i området omkring forfoden.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end du normalt bruger, så du har god plads til dine fødder. Dette er især vigtigt på de varme dage, hvor fødderne kan hæve, og dermed har behov for mere plads i skoene. Se nedenstående størrelsestabel for at finde det indvendige mål af skoen. Når du måler din fod, er det vigtigt, at du måler din fod fra hælen og frem til din længste tå. Det er en god idé at måle begge fødder, da der godt kan være lidt forskel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse cm.
41 26
42 26,5
42,5 27
43 27,5
44 28
44,5 28,5
45 29
45,5 29,5
46 30
47 31
47,5 31,5
48 32
Ingen anmeldelser af dette produkt.