Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Joma R. Storm Viper 703 er en løbesko fremstillet i gode materialer med en imponerende støddæmpning. Denne lette damesko er udviklet med Joma Sportech teknologi, hvilket er et injiceret gummi system, som g…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Joma R. Storm Viper 703 er en løbesko fremstillet i gode materialer med en imponerende støddæmpning. Denne lette damesko er udviklet med Joma Sportech teknologi, hvilket er et injiceret gummi system, som gør at man undgår sømme og stive materialer, der nedsætter den komfortable struktur. Dette giver skoen dens gode fleksibilitet, samt forbedret pasform til foden. VTS er et ventilationssystem, som er med til at opretholde den rette temperatur, da systemet giver mulighed for større luftgennemstrømning. Løbeskoen fra Joma er designet i en flot farvekombination af blå, pink og gul, som giver et frisk og sporty udtryk på løberuten.

Anvendelse
Joma R. Storm Viper 703 henvender sig til den seriøse løber, der ønsker en løbesko med høj komfort, ydeevne og god støtte. Denne løbesko er designet i et ultralet nylon materiale, hvilket er med til at give skoen sin lave vægt og høje komfort.

Specifikationer

  • Farve: Blå
  • Vægt: 263 gram
  • Drop: 12
  • Stabilis
  • Sportech teknologi
  • Pulsor
  • Fix Counter
  • 360° synlighed
  • EVA+ skum i sålene
  • VTS ventilationssystem

Kvalitetsniveau
Denne flotte løbesko fra Joma er udviklet med Stabilis funktionen, som er et TPU indlæg i ydersålen. Dette indlæg sørger for, at du undgår flex i dine bevægelser og yder samtidig god stabilitet. Yderligere er skoen fremstillet med et geleindsats der absorberer dine trin, som kaldes Pulsor stødabsorbering. Fix Counter er ved hjælp af PVC yderst på hælen og et skumlag inderst, med til at sikre beskyttelse og komfort i området ved hælen.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko, er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end normalt, så der er god plads til fødderne, dette er især vigtigt, når du løber på de varmere dage, hvor fødderne kan hæve og kræve mere plads i skoene.

Hos JOMA er der allerede taget højde for dine fødder på de varmere dage, så vi anbefaler dig, at vælge den skostørrelse, som du normalt bruger.

 Vejledende størrelsesguide

Størrelse Cm
37 23,3-23,6
37,5 23,7-23,9
38 24-24,5
39 24,6-25,2
40 25,3-25,6
40,5 25,7-26,2
41 25,9-26,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.