Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne fantastiske løbesko til damer fra Diadora yder en kraftig støddæmpning, samtidig med at den tilpasser sig foden. Skoen er skabt med den revolutionerende Blushield teknologi, som spejler fodens f…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne fantastiske løbesko til damer fra Diadora yder en kraftig støddæmpning, samtidig med at den tilpasser sig foden. Skoen er skabt med den revolutionerende Blushield teknologi, som spejler fodens facon og retter op lige der hvor der er behov for det, hvilket er med til at sikre dig et optimalt løb. Løbeskoen fra Diadora er en tidløs og flot sko, som er udviklet til at afspejle ergonomien af den kvindelige fod.

Anvendelse
Løbeskoen Mythos Blushield Hip henvender sig til alle løbere på alle niveauer. Uanset om du er professionel eller motionsløber, kan du anvende denne løbesko. Med denne sko er en løbetest overflødig, da skoen tilpasser sig 100% efter foden. Uanset hvad du vejer eller hvordan du løber, så kan denne teknologi stabilisere din løbeteknik. 

Specifikationer

  • Farve: Sort/Turkis
  • Vægt: 265 gram
  • Blushield teknologi
  • Duratech 5000 gummiblanding
  • Aftagelig Ortholite indersål
  • Mellemsål støbt med EVA skum
  • Ydersål flexsoft gummi i forfoden og special duratech 5000 stof i hælområdet. 
  • Drop: 10
  • Mesh
  • Anti-bakteriel behandling

Kvalitetsniveau
Diadora har med henblik på høj kvalitet og funktionalitet skabt Mythos Blushield Hip løbeskoen, som udover at være utrolig komfortabel, også er fremstillet med en speciel anti-bakterial behandling, som sørger for at skoen ikke udvikler svamp, bakterier eller lugt. Takket være Duratech 5000 gummiblandingen, får du en meget slidstærk og holdbar sko, som er fleksibel og sikrer en bedre fremdrift i området omkring forfoden.

Find den rigtige størrelse
Når du skal købe løbesko er det vigtigt, at du ikke køber skoene for små. Derfor anbefaler vi, at du køber dine sko et halvt nummer større end du normalt bruger, så du har god plads til dine fødder. Dette er især vigtigt på de varme dage, hvor fødderne kan hæve, og dermed har behov for mere plads i skoene. Se nedenstående størrelsestabel for at finde det indvendige mål af skoen. Når du måler din fod, er det vigtigt, at du måler din fod fra hælen og frem til din længste tå. Det er en god idé at måle begge fødder, da der godt kan være lidt forskel.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse cm.
36 22
36,5 22,5
37 23
38 23,5
38,5 24
39 24,5
40 25
40,5 25,5
41 26
42 26,5
Ingen anmeldelser af dette produkt.