Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Expert løbehandske fra Gripgrab kan du være sikker på at få højeste komfort og en imponerende åndbarhed. Handsken er designet i en Hi-Vis neongul farve, som øger din synl…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Expert løbehandske fra Gripgrab kan du være sikker på at få højeste komfort og en imponerende åndbarhed. Handsken er designet i en Hi-Vis neongul farve, som øger din synlighed og er med til at fuldende dit outfit, så du er nem at få øje på. Handsken har mange gode egenskaber, herunder kan blandt andet nævnes, at den er touchscreen kompatibel, den har sweat wiper og den har en enestående åndbarhed.

Anvendelse
Expert handsken er udviklet til løb, og dermed er dette også dens primære anvendelsesområde. Genialt for handsken er, at den er touchscreen kompatibel, så du ikke behøver at tage handskerne af, når du skal betjene din smartphone eller dit aktivitetsur. Desuden har Gripgrab handsken en god isolering kombineret med en imponerende åndbarhed.

Specifikationer

  • Farve: Hi-Vis neongul
  • Materiale: 85% polyester, 15% elastan
  • -5° til +5°
  • Åndbar
  • Silikonegreb
  • Touchscreen kompatibel

Kvalitetsniveau
Når du køber Gripgrab, kan du altid være sikker på at købe dig et kvalitetsprodukt. Du får en high-end løbehandske, der er fyldt med smarte funktioner og som samtidig er med til at holde dine hænder varme.

Vedligeholdelse
Expert løbehandsken kan maskinvaskes. Tørretumbling frarådes. Det er altid en god ide at vaske med sportsvaskemiddel, da det er med til at forlænge levetiden på produktet.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6
Ingen anmeldelser af dette produkt.