1 anmeldelser
Passer til dunlop og autoventiler. Schwalbe væske fungerer hurtigt og pålideligt. Doc Blue lukker huller i slangen eller dit dæk, hvis du kører med slangeløse dæk. Bruges for reparation e…
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 99,00 Før 68,00
DKK 61,13
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Passer til dunlop og autoventiler. Schwalbe væske fungerer hurtigt og pålideligt. Doc Blue lukker huller i slangen eller dit dæk, hvis du kører med slangeløse dæk. Bruges for reparation eller forebyggelse af punkteringer. Punkteringbeskyttelsesvæsker har eksisteret i lang tid, men alle eksisterende produkter var ikke i stand til at opfylde Schwalbes krævende normer. Doc Blue kombinerer flere forskellige principper og er derfor langt mere effektiv.

Anvendelse
Endelig er der nu en enkel og effektiv løsning til punktering reparation og forebyggelse i slangeløse systemer og slanger. Vi anbefaler en dosis på omkring 60 ml pr dæk. Hvis du har brede cykeldæk (bredde 57mm eller mere) øges dosis til 75 ml. 30 ml bør være nok til racerdæk. Denne væske sikrer en effektiv punkteringsbeskyttelse i omkring 2-7 måneder. Punkteringer lukkes automatisk mens man cykler.
Det er nødvendig at pumpe cyklen igen efterfølgende da den taber lidt luft inden væsken har lukket hullet igen. Doc Blue er ikke beregnet til at forsegle store huller forårsaget af nedskæringer eller brister.

Specifikationer

  • Indhold: 60 ml.
  • Til dunlop og autoventiler
  • Til slangeløse dæk
  • Lukker huller i slange og dæk
  • Kan forebygge punkteringer

Kvalitetsniveau
Schwalbe har tilført deres store erfaring fra cykeldæk til andre produkter, hvor en stor kvalitet også vises. Dette har gjort dem til fast inventar hos amatører og professionelle, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Schwalbe.

EAN: 4026495648615

21-07-2019
Ikke til permanent reparation. Det er kun en midlertidig løsning. Den lappede et 8 1/2" dæk på en Xiaomi Mi M365 "scooter". Men efter en tur på 2 kilometer var den gal igen. Væsken lappede dog det "nye hul?" og jeg nåede næsten hjem inden dækket var fladt. Min permanente løsning er et massivt dæk til baghjulet.