Denne Shimano 22 tands klinge skal bruges i kombination med Shimanos XTR triple kranksæt, og klingen kan udelukkende bruges i kombination med en 30 tands og en 40 tands klinge. Y1PW22000 klingen er et ubestridt high-end…
Læs mere
Tilbudet udløber 16-08-2020
Vejl.: 259,00 Før 199,00
DKK 139,30
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Denne Shimano 22 tands klinge skal bruges i kombination med Shimanos XTR triple kranksæt, og klingen kan udelukkende bruges i kombination med en 30 tands og en 40 tands klinge. Y1PW22000 klingen er et ubestridt high-end produkt, som er fremstillet til MTB. Klingen passer til 3 x 11 gear. Shimano har med denne klinge formået at fremstille en fantastisk klinge, som er kendetegnet ved den lave vægt. Derudover skal det fremhæves, at du med XTR klinger får et særdeles præcist gearskifte.

Anvendelse
Denne Shimano 22 tands klinge er produceret til MTB, og klingen skal bruges på kranksæt med tre klinger. Denne klinge har det mindste tandantal på XTR triple kranksættet. Klingen kan udelukkende bruges sammen med en 40 tands klinge og en 30 tands klinge.

Specifikationer

  • Model: Shimano XTR klinge med 22 tænder
  • Materiale: Aluminium
  • BCD mål: 64 mm
  • Antal tænder: 22
  • Antal bolt huller: 4 huller
  • Passer til Shimano kranksæt typer: FC-M9020
  • Anvendes til mountainbikes med 3 klinger
  • Klingen kan udelukkende anvendes sammen med en 40 tands klinge og en 30 tands klinge

Montering
Du bør orientere dig i Shimanos monteringsvejledning, inden du monterer klingen på på kranksættet. Denne vejledning ligger som pdf fil under denne tekst. Til monteringen skal du bruge de 4 bolte og møtrikker, som allerede er monteret på kranksættet. Der medfølger ikke nye bolte og møtrikker til klingen. Vi anbefaler, at du giver boltene en smule fedt, inden de igen monteres på kranksættet.

Kvalitet
Du skal bruge denne 64 mm 22 tands klinge Shimanos XTR kranksæt. XTR er Shimanos bedste gruppe af komponenter, og med XTR er der garanti for helt fantastiske komponenter. Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige grupper alt afhængig af kvalitet, hvis du ønsker at se en oversigt over samtlige Shimano grupper, kan denne findes her.

Vedligeholdelse
Du skal ikke bruge meget energi på vedligeholdelse af denne klinge. Det vil dog være en fordel at vaske klinge af efter brug. Med rene klinger vil du optimere gearskiftet og ikke mindst forlænge levetiden på din kæde.

EAN: 4524667378419

Ingen anmeldelser af dette produkt.